100% Beast Whey

Продукт №: G005158
Код на производителя: BN001

Суроватъчен протеин

  • Марка:
  • Вкус: Ванилия, Шоколад

Набавянето на нужното количество протеин за мускулен растеж и добро възстановяване не е лесна работа. 100% Beast Whey е това, от което имате нужда за тази цел. Комбинацията съдържа най-качествените суроватъчни протеини - концентрат, изолат и хидролизат. В същото време новата комбинация на прах съдържа само 4 гр въглехидрати.

Тези три протеина се употребяват в различна степен и скорост, което води до по-бързи резултати при възстановяването и запазването на мускулната тъкан. 100% Beast Whey ускорява протеиновия синтез в мускулната тъкан и увеличава мускулния растеж. Също така увеличава силата и подпомага възстановяването, като редуцира болките и схващанията. Клиничните тестове доказват, че сурватъчният протеин е най-полезните достъпни протеини.


146.11лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте между една и три дози дневно.

Каква цел има

За покачване на мускулна маса и сила.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 1.816кг.
Съставка Грамаж Процент
Изолевцин 2045мг. 0%
Л-Валин 1915мг. 0%
Л-Леуцин 3409гр. 0%
Протеин 25гр. 0%
Въглехидрати 4гр. 0%
Л-аргинин 779.3мг. 0%
Л-Глутамин 6104.4мг. 0%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към 100% Beast Whey

Добави коментар
Суроватъчен протеин 100% Beast Whey не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на , моля свържете се с нас на 0879202042.