100% Casein Protein 908 гр

Продукт №: G001099
Код на производителя: ON2423

Мицеларен Казеин. Бавен протеин

  • Марка: Optimum Nutrition
  • Вкус: Банан, Ванилия, Шоколад
  • Цвят: Бял, Жълт

Optimum Natrition 100% Casein Protein - 909 g е бавно усвоим, но за сметка на това страхотен нов продукт "нощен протеин" и много добър пълноценен заместител на храненето. 100% Casein Protein - 909g е Рh чувствителен, затова когато достигне своята киселинната среда на стомаха се той се превръща в съединение наподобяващо гел. Нужно му е два пъти повече време за да може изцяло да бъде изграден до съставната му амионокиселина. Заради неговото бавно абсорбиране казеиновите протеини спомагат бавното му усвояване. Те също така са известни като анти-катаболни и най-вече мускулно-предпазващи. 100% Casein Protein - 909g е съставен изцяло от Мицеларен Казеин, които се усвоява много по-добре в човешкия организъм и подобрява възстановяване в сравнение с другите казеинови деривати.


150,28 лв. 108.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

По една доза след тренировка и една доза преди лягане.

Каква цел има

Страхотен заместител на храненето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 909g
Съставка Грамаж Процент
Протеин 24g 0%
Захари 160mg 0%

За Казеин Протеин Виж всички 37 продуктa

Това са така наречените бавно усвоями протеини които се усвояват по бавно от организма и дават нужните за мускула протеини и предпазват от разпад на мусулните клетки. Казеинът е протеин който се усвоява от много по бавно и доставя на организма нужните хранителни вещества по дълго време. Казеинът е така наречения нощен протеин защото доставя на организма и мускулите правилната доза белтъчини и въглехидрати докато си отпочиват.

Коментари към 100% Casein Protein 908 гр

Добави коментар
Мицеларен Казеин. Бавен протеин 100% Casein Protein 908 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Казеин Протеин на Optimum Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.