100% Creatine Monohydrate 1 кг

Продукт №: G001224
Код на производителя: BT45272

Креатин Монохидрат

Креатин монохидрат, който стимулира производството на АТФ (енергия за клетките). Увеличава силата, експлозивността, издръжливостта, инсулиновата чувствителност и обема на клетките. Стимулира изграждането на мускулна маса.Creatine Powder e микронизиран креатин монохидрат, който ползва патентованата суровина CREAPURE. CREAPURE е немски креатин, чиито производствени методики, финни частици, които са 20 пъти по-малки от обикновения креатин и чистота на суровината го правят най-качествения и ефективен креатин, който пазара някога е виждал.

Creatine Powder съдържа цели 5 грама микронизиран креатин в доза. Това количество е достатъчно за да запълни нуждите на всеки сериозно спортуващ.

•    За сила и маса 
•    Микронизиран
•    Технолигия ,,CreaPure"
•    Неовкусен
•    Без други добавки

Опаковки:

100 гр.

300 гр.

500 гр.

1 кг. 


70,58 лв. 53.75лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Начин на употреба:5 грама преди и след тренировка. 10 грама в нетренировъчни дни на два приема. Приемайте с повече вода и бързи въглехидрати. Избягвайте кофеина.

Каква цел има

Creatine Powder e продукт, подходящ за тези, които търсят повече сила и мускулна маса. Креатинът може да бъде вашата основа или част от всеки един суплементарен план.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 грама

За Монохидрат Виж всички 71 продуктa

Ролята на креатина в организма е свързана с процесите на мускулното съкращение.Креатинът е аминокиселина, която в естественото си състояние се намира в гръбначните организми и подпомага доставянето на енергия към мускулите и нервите. Креатинът е открит през 1862 г. от Мишел Йожен Шеврьол като част от мускулите. Основен източник на енергия за него е аденозинтрифосфатът (АТФ), който се разгражда до аденозиндифосфат (АДФ). Съдържанието на АТФ в мускулите е малко и когато е необходимо да се извършва по-продължителна мускулна работа, той трябва да се ресинтезира бързо. Възстановяването от АДФ до АТФ в анаеробна фаза се извършва с помощта на креатинфосфата. Основната функция на креатина е увеличаването на енергийния резерв в мускулите.

Коментари към 100% Creatine Monohydrate 1 кг

Добави коментар
Креатин Монохидрат 100% Creatine Monohydrate 1 кг не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Монохидрат на BioTech USA, моля свържете се с нас на 0879202042.