100% Egg Amino - 250 таблетки

Продукт №: G001105
Код на производителя: U4531

Яйчни аминокиселини за възстановяване.

Този продукт е добиван от чист яйчен протеин наречен албумин. UNIVERSAL NUTRITION 100% Egg Amino - 250 таблетки е концентрат, който е от висок клас пептидно-свързани аминокиселини в трите BCAAs. Всяка доза която взимате дава почти по 3 грама мазнини и за ваше учудване те са без никакъв холестерол, а просто аминокиселини от белтъка на яйце в и най-вече в тяхното естествено състояние. Трябва да знаете, че 100% Egg Amino на UNIVERSAL NUTRITION е наистина качествен и естествен продукт.


148,89 лв. 107.00лв.

Начин на приемане

2-4 таблетки на празен стомах 3 пъти дневно или 6-12 таблетки на ден.

Каква цел има

За възстановяване след тежка тренировка.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 125
Количество в опаковка 250 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към 100% Egg Amino - 250 таблетки

Добави коментар
Яйчни аминокиселини за възстановяване. 100% Egg Amino - 250 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на Universal Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.