100% Egg Protein - 909g

Продукт №: G001088
Код на производителя: ON2075

Яйчен Казеин. Бавен протеин.

  • Марка: Optimum Nutrition
  • Вкус: Ванилия, Шоколад
  • Цвят: Бял

Optimum Natrition 100% Egg Protein - 909g e бързо за храносмилане протеин е желателно e да се приема преди и след тренировка, за да зареждат и възстановява  мускулите, забавя храносмилането и усвояването може да бъде по-полезно в други моменти - включително и преди лягане, когато тялото ви обикновено продължава храносмилането.

Казеин протеини са киселинно чувствителни и сгъсти в стомаха. В сравнение с някои други протеини, може да отнеме повече от два пъти по-дълго за тази програма.Те са разделени амино киселина и подкомпоненти. С помощта само на премия мицеларен казеин, както е източник на протеини, която сме създали формула, която определя стандарта за бавно храносмилане.


144.72лв.

Начин на приемане

Просто добавете една супена лъжичка 100% Egg Protein - 909g да си чаша шейкъра с 10-12 унции на предпочитания от вас напитка. Покрийте и разклатете за 25-30 секунди.

Каква цел има

Протеин за бавно храносмилане Възстановяване и покачване на мускулна маса

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 909g
Съставка Грамаж Процент
Захари 1g 0%

За Яйчни Протеини Виж всички 22 продуктa

Яйчен протеин на прах е богат на разклонена верига аминокиселини, които подпомагат синтеза на протеин и гарантират, че хранителните вещества, които се консумират през целия ден са напълно използвани от тялото.Яйчен протеин на прах, продължава да бъде най-доброто допълнение към предоставяне на пълен профил на незаменими аминокиселини, аминокиселини с разклонена верига и глутаминова киселина.

Коментари към 100% Egg Protein - 909g

Добави коментар
Яйчен Казеин. Бавен протеин. 100% Egg Protein - 909g не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Яйчни Протеини на Optimum Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.