100% Pure Casein

Продукт №: G003916
Код на производителя: 15789

Казеин - 100%

  • Марка:

Изграждането намускулна маса много зависи от времето за почивката и възстановяването. Казеинът, включен във формулата на 100% Pure Casein, е подходящият протеин за прием вечер преди лягане. Този вид млечен протеин се отличава с бавно и продължително усвояване, като осигурява постоянен аминокиселинен поток към мускулната тъкан.

Съдържанието на калций в 00% Pure Casein, играе важна роля в различни процеси в тялото. Този минерал е необходим за поддържане на здрави кости и зъби, както и да  подпомага мускулната функция и енергийния метаболизъм. 

Показатели:

Бавноусвоим протеин

Обогатен с калций

Неутрален вкус

Без оцветители, подсладители и аромати

Подходящ за прием преди сън


102.97лв.

Каква цел има

За изграждане на мускулна маса

За Казеин Протеин Виж всички 37 продуктa

Това са така наречените бавно усвоями протеини които се усвояват по бавно от организма и дават нужните за мускула протеини и предпазват от разпад на мусулните клетки. Казеинът е протеин който се усвоява от много по бавно и доставя на организма нужните хранителни вещества по дълго време. Казеинът е така наречения нощен протеин защото доставя на организма и мускулите правилната доза белтъчини и въглехидрати докато си отпочиват.

Коментари към 100% Pure Casein

Добави коментар
Казеин - 100% 100% Pure Casein не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Казеин Протеин на , моля свържете се с нас на 0879202042.