100% PURE CREATINE 500 гр

Продукт №: G000903
Код на производителя: PN8813

Креатин монохидрат

100% PURE CREATINE 500 гр Ви помага за подобряване на спортните резултати, увеличаване на експлозивната сила и енергийните нива, както и подобрено възстановяване след тежки тренировки. Креатинът има специфичното за него качество да хидратира ефективно мускулните клетки. По този начин се стимулира мускулния растеж, а мускулните фибри стават по-големи и по-силни. Основната функция на креатинът се свърза с възстановяване и производството на големи количества АТФ (Аденозинтрифосфат), което е основата енергийна единица на клетъчно ниво. Този процес позволява генерирането на повече мускулна работоспособност за по-кратък период от време, което означава по-бързо възстановяване между сериите. Предназначен за всеки, който иска да стане по-силен, да увеличи енергията и издръжливостта си, да изгради повече мускулна маса. В допълнение всеки, който иска да качи чиста мускулна маса и да свали определено количество мазнини, задължително трябва да включи креатина в своя диетичен план. Креатинът е идеалният избор, когато атлетът е подложен на интензивни физически натоварвания, стрес и умора, но въпреки всичко се стреми към подобряване на своите постижения и резултати. 100% Pure Creatine е микронизиран креатин монохидрат от възможно най-качествена и фармацевтично чиста суровина. Микронизираният креатин се усвоява по-пълноценно и бързо в организма, преодолявайки в по-голяма степен разрушителната сила на стомашната среда и достига в по-голямо количество до мускулните клетки. Микронизираният креатин има по-финна повърхност, разтваря се по-добре във вода и не предизвика дразнене и болки в стомаха.

 

Начин на употреба:
През първите 5 дена, приемайте една доза от 5 грама по четири пъти на ден. След 5-тия ден приемайте две дози по 5 грама два пъти дневно. Приемайте с достатъчно количество вода и въглехидрати. Избягвайте кофеина!


35.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

През първите 5 дена , приемайте една доза от 5 грама по четири пъти на ден . След 5-тия ден приемайте две дози по 5 грама по два пъти на ден . Приемайте с достатъчно вода и въглехидрати . Избягвайте кофеина .

Каква цел има

предназначен е за бързо напомпване и за много сила.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 500
Количестно на доза 5.00
Съставка Грамаж Процент
Креатин Монохидрат 5гр. 0%

За Монохидрат Виж всички 71 продуктa

Ролята на креатина в организма е свързана с процесите на мускулното съкращение.Креатинът е аминокиселина, която в естественото си състояние се намира в гръбначните организми и подпомага доставянето на енергия към мускулите и нервите. Креатинът е открит през 1862 г. от Мишел Йожен Шеврьол като част от мускулите. Основен източник на енергия за него е аденозинтрифосфатът (АТФ), който се разгражда до аденозиндифосфат (АДФ). Съдържанието на АТФ в мускулите е малко и когато е необходимо да се извършва по-продължителна мускулна работа, той трябва да се ресинтезира бързо. Възстановяването от АДФ до АТФ в анаеробна фаза се извършва с помощта на креатинфосфата. Основната функция на креатина е увеличаването на енергийния резерв в мускулите.

Коментари към 100% PURE CREATINE 500 гр

Добави коментар
Креатин монохидрат 100% PURE CREATINE 500 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Монохидрат на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.