100% PURE GLUTAMINE 250 гр

Продукт №: G000906
Код на производителя: PN9426

Глутамин

100% PURE GLUTAMINE 250 гр е най-разпространената аминокиселина в човешкото тяло и не случайно бива наричана "Царят на аминокиселините". 60% от аминокиселините в свободна форма в скелетната мускулатура и 20% от тези циркулиращи в кръвта са съставени от глутамин. Глутаминът играе изключително важна роля в редуцирането на мускулната умора и възстановяването на разкъсаните мускулни влакна след тежки физически натоварвания. Изследванията посочват, че след интензивна тренировъчна сесия, нивата на глутамин в тялото спадат с около 50% и може да са нужни до 6 дни за да се възстановят напълно. През това време може да бъде загубена трудно качената чиста мускулна маса и сила, а това е нещо което не бива да позволяваме. Възстановяването на високи нива на глутамин в тялото помага за бързо възстановяване на мускулната тъкан. 100% Pure Glutamine стимулира усвояването на хранителни вещества, регулира протеиновия синтез и подсилва имунната система. Глутаминът също така подобрява естествената секреция на хормона на растежа, когато се приема преди сън. Именно хормонът на растеж а е един от ключовите хормони, които играят важна роля в синтезирането на нови мускулни влакна. Също така 100% Pure Glutamine е микронизиран, което подобрява неговото усвояване, бивайки по-потентен и ефективен продукт от своите сходни конкуренти.

 

Начин на употреба:

Приемайте една чаена лъжица с връх (5 грама) в около 150-200 мл. вода. В периоди на високоинтензивни тренировки и силен стрес върху тялото, приемайте от 1 до 3 дози на ден. Най-ефективен е приема на глутамин преди и след тренировка или преди сън.


28.00лв.

Начин на приемане

Приемайте 10-20 гр. разтворени в 300 мл. вода или друга напитка по няколко пъти на ден : сутрин , след тренировка и преди лягане .

Каква цел има

За възстановяване и като имуностимулатор.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50
Количество в опаковка 250 гр
Количестно на доза 5.00 гр
Съставка Грамаж Процент
Л-Глутамин 5гр. 0%

За Глутамин Виж всички 97 продуктa

Глутаминът  е една от двадесетте канонични аминокиселини. Не е незаменима, но може да бъде условно незаменима в някои случаи, като усилено физическо натоварване или стомашно-чревни проблеми. Глутамина също играе роля и като имунустимулатор.

Коментари към 100% PURE GLUTAMINE 250 гр

Добави коментар
Глутамин 100% PURE GLUTAMINE 250 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Глутамин на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.