100% Pure Synephrine 33 мг х 100 капсули

Продукт №: G000908
Код на производителя: PN1705

Хранителна добавка за отслабване

100% Pure Synephrine 33 мг х 100 капсулие стимулант, който има редица ефекти върху тялото, стимулирайки неговата работоспособност. Synephrine е алкалоид, който се извлича от кората на цитрусовия плод Бергамот. Synephrine (Синефрин) е алтернатива на Ефедрина, но без неговите странични и негативни ефекти върху организма. Синефрин стимулира централната нервна система и сърдечната функция. Спомага за увеличаване на желанието за физическа активност, концентрацията, стимулира сетивата и засилва аеробния капацитет на тялото. Влияе върху сърдечната дейност като увеличава работния капацитет на сърцето, което позволява обработването на повече кислород и по-голяма аеробна издръжливост на тялото. Това прави продукта подходящ за всички аеробни спортове, в които издръжливостта е най-важна.

 

Начин на употреба:

Синефринът освен, че има термогенен ефект, също така подтиска и апетита. Поради това свойство, продуктът може да се приема, както сутрин и преди преди тренировка, така и преди хранене.


32.00лв.

Начин на приемане

Приемайте една капсула, 1-2 пъти дневно преди хранене и около 30 минути преди тренировка . Не приемайте 6-8 часа преди сън .

Каква цел има

За отслабване и приток на енергия

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Изгаряне на мазнините Виж всички 343 продуктa

Добавките от тази категория стимулират и изграждат спортна и стройна фигура , например при диета или интензивни тренировки.Това се осъществява чрез стимулиране на обмяната на веществата, термогенезата, което води до по-голям разход на калории. Другият начин е чрез блокиране на натрупването на хранителни мазнини или излишни въглехидрати във вид на телесна мазнина. 

Коментари към 100% Pure Synephrine 33 мг х 100 капсули

Добави коментар
Хранителна добавка за отслабване 100% Pure Synephrine 33 мг х 100 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Изгаряне на мазнините на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.