100% PURE WHEY 2272 г

Продукт №: G000909
Код на производителя: PN3310

Суроватъчен протеин

  • Марка: PURE Nutrition
  • Вкус: Ванилов сладолед, Двоен Шоколад, Канелена торта, Капучино, Курабийки с Крем, Синя боровинка, Шоколад и Кокос, Шоколад с Ядки

100% PURE WHEY 2272 г е суроватъчен бленд от суроватъчен протеин изолат и концентрат, като в състава преобладава изолата. Суроватъчният изолат е най-пречистената, бързоусвоима и скъпа форма на суроватъчния протеин, която се предлага на пазара. Дори нещо повече, за да е напълно съвършен в покриването на нуждите на атлета е зареден и със суроватъчен протеин хидролизат (суроватъчни пептиди).

Хидролизацията разкъсва пептидните връзки на протеина в по-малки частици, които се усвояват по-бързо от аминокиселините в свободна форма и позволяват на тялото качествено възстановяване.Pure Whey е с добавени допълнително глутамин и BCAA, които играят значителна роля във възстановяването и растежа на мускулните влакна, като в същото време предпазват мускулната тъкан от разграждане.
Във всяка една доза Pure Whey може да разчитате на 100% качествен суроватъчен бленд и минимално съдържание на мазнини и въглехидрати. Ние не искаме да давате парите си за протеини, които са пълни с ненужно количество захар, лактоза или излишни мазнини и други съставки, чиято минимална дозировка не би дала желания резултат. Pure Whey съдържа това от което се нуждаете - чист, качествен суроватъчен протеин, който да оптимизира следтренировъчното възстановяване и да запълни липсите във всяка диета.
Протеинът е с инстантно разтваряне, което означава, че се разтваря съвсем лесно и бързо в шейкър или чаша. И за да бъде напълно пълноценен протеина, който ще е в основата на вашата диета за покачване на мускулна маса, Pure Nutrition ви предлагат Pure Whey в няколко невероятни вкуса, които могат да разтърсят и най-смелите ви очаквания за вкус и аромат, оставяйки ви единственото приятното задоволство останало след поредният протеинов шейк.


105.00лв.

Начин на приемане

Разтворете една мерителна лъжица Pure Whey в 250-300 мл. вода или прясно мляко. Употребявайте от 1 до 3 дози Pure Whey на ден за да покриете протеиновите си нужди. Най-необходимото време за употреба е сутрин, преди и след тренировка .

Каква цел има

За вузстановяване и набавяне на хранителни вещества на организма.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 2270г.
Количестно на доза 75.67г.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 22г. 0%
Въглехидрати 2г. 2%
Захари 1г. 1%
Общо Калории 118ккал 118%
Мазнини (наситени) 1г. 1%
Общо Мазнини 2г. 2%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към 100% PURE WHEY 2272 г

Добави коментар
Суроватъчен протеин 100% PURE WHEY 2272 г не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.