100% PURE WHEY - 30 г - Еднократна доза

Продукт №: G000912
Код на производителя: PN9729

Суроватъчен протеин

  • Марка: PURE Nutrition
  • Вкус: Ванилия, Капучино, Курабийки с Крем, Синя боровинка, Шоколад, Шоколад с Ядки

100 % PURE WHEY съдържа смес от суроватъчен протеин концентрат, изолат и хидролизат, едни от най-качествените форми на протеин, предлагани на пазара.Обогатен е с 5 гр. верижно-разклонени аминокиселини (BCAAs) , които изграждат около 35% от мускулната тъкан в човешкото тяло. Освен, че стимулират протеиновия синтез, ускоряват възстановяването, намаляват умората и повишават физическата издръжливост. Съдържа 4 гр. глутамин, който подпомага производството на хормон на растежа и участва в синтеза на протеин, като така съдейства за изграждане на мускулната маса. Може да се използва като пълноценен заместител на храненето , създава чувство на ситост, регулира водния баланс в мускулите, действа като антиоксидант и стимулира имунната система.


5.04лв.

Начин на приемане

Разтворете една мерителна лъжица Pure Whey в 250-300 мл. вода или прясно мляко. Употребявайте от 1 до 3 дози Pure Whey на ден за да покриете протеиновите си нужди. Най-необходимото време за употреба е сутрин, преди и след тренировка .

Каква цел има

За възстановяване и набавяне на хранителни вещества на организма.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 1
Количество в опаковка 30 грама
Количестно на доза 30.00 грама
Съставка Грамаж Процент
Протеин 22гр 0%
Въглехидрати 2 г 0%
Захари 1 г 0%
Общо Калории 118 г 0%
Мазнини (наситени) 1 г 0%
Общо Мазнини 2 г 0%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към 100% PURE WHEY - 30 г - Еднократна доза

Добави коментар
Суроватъчен протеин 100% PURE WHEY - 30 г - Еднократна доза не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.