100% PURE WHEY + ENZYMES - 2270 г

Продукт №: G000913
Код на производителя: PN1527

Суроватъчен протеин обогатен с храносмилателни ензими

100 % PURE WHEY съдържа смес от суроватъчен протеин концентрат, изолат и хидролизат, едни от най-качествените форми на протеин, предлагани на пазара.Обогатен е с 5 гр. верижно-разклонени аминокиселини (BCAAs) , които изграждат около 35% от мускулната тъкан в човешкото тяло. Освен, че стимулират протеиновия синтез, ускоряват възстановяването, намаляват умората и повишават физическата издръжливост. Съдържа 4 гр. глутамин, който подпомага производството на хормон на растежа и участва в синтеза на протеин, като така съдейства за изграждане на мускулната маса. Може да се използва като пълноценен заместител на храненето , създава чувство на ситост, регулира водния баланс в мускулите, действа като антиоксидант и стимулира имунната система.


146.11лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Разтворете една мерителна лъжица Pure Whey в 250-300 мл. вода или прясно мляко. Употребявайте от 1 до 3 дози Pure Whey на ден за да покриете протеиновите си нужди. Най-необходимото време за употреба е сутрин, преди и след тренировка .

Каква цел има

За възстановяване и покачване на мускулна маса.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 76
Количество в опаковка 2270
Количестно на доза 29.87
Съставка Грамаж Процент
Протеин 23 0%
Въглехидрати 2 0%
Захари 2 0%
Ензимен Бленд 9 0%
Общо Калории 122ккал 0%
Мазнини (наситени) 0%
Общо Мазнини 0%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към 100% PURE WHEY + ENZYMES - 2270 г

Добави коментар
Суроватъчен протеин обогатен с храносмилателни ензими 100% PURE WHEY + ENZYMES - 2270 г не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.