100% PURE WHEY + ENZYMES - 30 г - Доза

Продукт №: G000915
Код на производителя: PN5208

Суроватъчен протеин обогатен с храносмилателни ензими

100 % PURE WHEY съдържа смес от суроватъчен протеин концентрат, изолат и хидролизат, едни от най-качествените форми на протеин, предлагани на пазара.Обогатен е с 5 гр. верижно-разклонени аминокиселини (BCAAs) , които изграждат около 35% от мускулната тъкан в човешкото тяло. Освен, че стимулират протеиновия синтез, ускоряват възстановяването, намаляват умората и повишават физическата издръжливост. Съдържа 4 гр. глутамин, който подпомага производството на хормон на растежа и участва в синтеза на протеин, като така съдейства за изграждане на мускулната маса. Може да се използва като пълноценен заместител на храненето , създава чувство на ситост, регулира водния баланс в мускулите, действа като антиоксидант и стимулира имунната система.


5.04лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Разтворете една мерителна лъжица Pure Whey в 250-300 мл. вода или прясно мляко. Употребявайте от 1 до 3 дози Pure Whey на ден за да покриете протеиновите си нужди. Най-необходимото време за употреба е сутрин, преди и след тренировка .

Каква цел има

За възстановяване и покачване на мускулна маса.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 1
Количество в опаковка 30g
Количестно на доза 30.00g
Съставка Грамаж Процент
Протеин 22г 0%
Въглехидрати 0%
Захари 0%
Ензимен Бленд 9мг 0%
Общо Калории 118ккал 0%
Мазнини (наситени) 0%
Общо Мазнини 0%

За Храносмилане Виж всички 67 продуктa

Храносмилане - Правилното храносмилане и усвояване на храната са две от основните функции на организмa. Ако някои от тези процеси не се извършват правилно, не може да се подържа добро здраве. Храносмилателните продукти са много важни за всеки един активно спортуващ човек.Те спомагат за правилното усвояване на хранителните вещества като протеин,аминокиселини,витамини и минерали. 

Коментари към 100% PURE WHEY + ENZYMES - 30 г - Доза

Добави коментар
Суроватъчен протеин обогатен с храносмилателни ензими 100% PURE WHEY + ENZYMES - 30 г - Доза не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Храносмилане на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.