100% PURE YOHIMBINE Pure Nutrition 100 капсули х 2.5 мг

Продукт №: G000916
Код на производителя: PN0620

Фетбърнър за изгаряне на мазнини

100% PURE YOHIMBINE 100 капсули х 2.5 мг е естествен алкалоид, чиито екстракт се извлича от кората на дърветата Ипоруро и Рауволфия, растящи в Югоизточна Азия. Йохимбина е доказала се билка с редица ефекти върху тялото, но най-ценните й свойства са тези свързани с горенето на мазнини и качествата й на афродизиак. Подобрява менталния фокус и желанието за физическа активност, увеличава енергийните резерви и издръжливостта. Подходящ за употреба преди кардио дейности или дълготрайна активност. За разлика от кофеина, който дава бърз и кратък приток на енергия, Yohimbine действа в един по-дълготраен прозорец и осигуярва постоянен приток на енергия без последващ спад. Притежава качествата на силен термогеник. Той повишава вътреклетъчната температура и ускорява метаболизма.

Една от най-ефективните съставки за горене на мазнини, поради свойството му да блокира алфа-рецепторите в тялото. Това са рецептори, отговорни за складирането на мазнини. При мъжете, те са най-много в областта на корема и под гърдите, а при жените, в задното бедро и глутеуса. Чрез блокирането на тези рецептори, йохимбина блокира и трупането на подкожни мазнини, а чрез качествата си на стимулант и термогеник, помага за изгарянето на вече наличните такива.

В много азиатски култури и съвременни държави, той се използва за лечение на импотентност и по-силна спермогенеза. Доказано увеличава либидото и сексуалното желание, както и сексуалната издръжливост. Той е изключително подходящ за мъже и жени и не влияе върху хормоналния баланс.

Начин на употреба:
1-2 капсули дневно на гладно. Не приемайте 6-8 часа преди сън.


32.00лв.

Начин на приемане

Приемайте 1-2 капсули дневно на гладно. Не приемайте 6-8 часа преди сън .

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Йохимбе екстракт 2.5мг 0%

За Йохимбин Виж всички 8 продуктa

Йохимбе е продукт, който се извлича  от кората на дървото, което се намира в Африка. Продуктът се използва за редуциране на подкожни мазнини и повишаване на потентноста при мъжете, увеличаване на  концентрацията и издръжливоста. Йохимбина действа като съдоразширяващо за сметка на повечето стимуланти.

Коментари към 100% PURE YOHIMBINE Pure Nutrition 100 капсули х 2.5 мг

Добави коментар
Фетбърнър за изгаряне на мазнини 100% PURE YOHIMBINE Pure Nutrition 100 капсули х 2.5 мг не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Йохимбин на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.