100% Whey Gold Standard Optimum Nutrition 908 гр

Продукт №: G001102
Код на производителя: ON2956

Суроватъчен Бленд

  • Марка: Optimum Nutrition
  • Вкус: Банан, Капучино, Курабийки с Крем, Млечен Шоколад, Тропически Плодове, Шоколад, Шоколад и Мента, Ягода
  • Цвят: Бял

Optimum Natrition 100% Whey Gold Standard - 908 g е популярен протеин подходящ за активни възрастни, той смила бързо и е богат източник на някои аминокиселини които служат за възстановяване на вашите мускули. Изолат за суроватъчен протеин са най-чистата форма на суроватка и основната съставка100% Gold Standard.

Той е прочут суроватъчен протеин с който има ниски нива на мазнини, лактоза, холестерол и други неща. Няма никакво съмнение, че това е стандарт, по който се оценяват всички други протеини от суроватка.


89.00лв.

Начин на приемане

Консумирайте около 1 грам протеин на килограм телесно тегло на ден чрез комбинация от високо протеинови храни и протеинови добавки. За най-добри резултати, консумират дневния разпределение протеин в продължение на няколко малки порции разпределени равномерно през целия ден.

Каква цел има

За възтановяване, мускулно напомпване

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 908g
Съставка Грамаж Процент
Протеин 24g 0%
Натрий 60mg 0%
Холестерол 30mg 0%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към 100% Whey Gold Standard Optimum Nutrition 908 гр

Добави коментар
Суроватъчен Бленд 100% Whey Gold Standard Optimum Nutrition 908 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на Optimum Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.