100% Whey Isolate Scitec 700 гр

Продукт №: G001695
Код на производителя: SC0242

Бързоусвоим Протеин изолат

100% Whey Isolate  е с ниско съдържание на мазнини, въглехидрати и лактоза. Може да се разбърка лесно с лъжица или просто в бутилка, няма нужда от миксер или шейкър Продукта на марката Scitec 100% Whey Isolate притежавa уникална по рода си абсорбционна кинетика на аминокиселините, чрез която суроватъчните пептиди се транспортират активно в кръвообращението и към мускулите. Чрез по-бързото и качествено усвояване на аминокиселините се постига по-голямо нарастване.

100% Whey Isolate съдържа още ActivePep Protein Shuttle Matrix


59.00лв.

Начин на приемане

От 1 до 4 дози дневно, в зависимост от чистотата на мулскулната ви маса и нуждата от хранителни вещества.  Може да се приема по време на хранене за увеличаване на протеиновото съдържание, или да се пие според нуждите и целите (диета, преди и след тренировка и т.н.)

Каква цел има

За пълно възстановяване след тежка тренировка

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 28
Количество в опаковка 700 грама
Количестно на доза 25.00 грама

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към 100% Whey Isolate Scitec 700 гр

Добави коментар
Бързоусвоим Протеин изолат 100% Whey Isolate Scitec 700 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на SCITEC Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.