100% Whey Professional LS Scitec 920 гр

Продукт №: G004075
Код на производителя: SC0168

Суроватъчен протеин

Продукта на марката SCITEC NUTRITION 100% Whey Protein Professional съдържа около 10% неразрушени имуноглобулинови протеинови микрофракции, които подпомагат функционирането на имунната система на организма. 
Увеличава ендогенното синтезиране на глутатион, който е най-мощният естествен антиоксидант в тялото. 

100% Whey Protein Professional съдържа куадропептиди, които имат болкоуспокояващ ефект. Край на мускулният дискомфорт и болките след интензивна тренировка.
Продукта има ниско съдържание на лактоза. 
100% Whey Protein Professional е обогатен с L-глутамин – най-разпространената аминокиселина в мускулатурата. 

Към 100% Whey Protein Professional съдържа комбинация от храносмилателни ензими – пепсин и Aminogen, които ускоряват разграждането на протеина и подпомагат усвояването му в стомашно-чревния тракт на организма. Така тялото оползотворява максимално белтъчните компоненти (аминокиселините). Не е важно само какво ядеш, а как усвояваш храната!


91,00 лв. 61.00лв.

Начин на приемане

100% Whey Protein Professional може да бъди приеман заедно с всякаква друга храна с цел увеличаване количествата на протеина. Можете да го приемате и самостоятелно по време на диета, преди и след тренировка, както и винаги, когато имате нужда от източник на протеин. Според  телесната маса и хранителни нужди, приемайте от 1 до 4 дози дневно.

Каква цел има

За пълноценно възстановяване и мускулно напомпване

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 31 дози
Количество в опаковка 920 грама
Количестно на доза 29.68 грама

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към 100% Whey Professional LS Scitec 920 гр

Добави коментар
Суроватъчен протеин 100% Whey Professional LS Scitec 920 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на SCITEC Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.