100% Whey Protein 908gr - Протеинов комплекс

Продукт №: G003768
Код на производителя: 11744

Протеинов комплекс за увеличаване на мускулна маса

  • Марка:

100% Whey Protein е съставен от бързоусвоим суроватъчен протеин, който снабдява мускулите с необходимите вещества и ускорава процеса на нарастване на мускулната маса. 

Продуктът съдържа още верижно-разклонени аминокиселини (BCAA), които подпомагат увеличаване на енергийните нива и ускоряват процеса на възстановяване. Те помагат и за нарастването на мускулната маса и имат благоприятно влияние върху дейността на мозъка и имунната система. 
 
Глутаминът помага за протеиновия синтез и заздравявя тъканта на мускулите. Той увеличава производствата на хормон на растежа и има антикатаболно действие. Влияе благоприятно на стомашно-чревния тракт и регулира киселинния баланс в организма.
 
100% Whey Protein съдържа и Витамин B6, който е изключително важен за абсорбацията на протеини в организма. Той помага и за бързото и ефективно възстановяване след натоварващи тренировки.

102.97лв.

Начин на приемане

30 грама от продукта се смесват в 250 милилитра вода и се приема от 1 до 3 пъти на ден.

Каква цел има

  • За покачване на мускулна маса.
  • За ускоряване на възстановителния процес.
  • За по-голяма енергия.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 908 кг.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 76 гр. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 4.7 мг. 0%
Натрий 0.33 гр. 0%
Въглехидрати 8 гр. 0%
Захари 7.4 гр. 0%
Фибри 0.8 гр. 0%
Мазнини (наситени) 3.9 гр. 0%
Общо Мазнини 6.7 гр. 0%

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към 100% Whey Protein 908gr - Протеинов комплекс

Добави коментар
Протеинов комплекс за увеличаване на мускулна маса 100% Whey Protein 908gr - Протеинов комплекс не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на , моля свържете се с нас на 0879202042.