100% WHEY PROTEIN 500gr

Продукт №: G002805
Код на производителя: JK05a

Суроватъчен протеин

  • Марка:
  • Вкус: Ванилия, Шоколад, Ягода

100% WHEY PROTEIN е произведен от американската фирма SPORT PHARMA. Получен по йонно-обменен способ той се характеризира с най-висока биологична стойност. Белтъчното съдържание е 70%  съставено от  L-glutatione, който е от най-мощните антиоксиданти.

100% WHEY PROTEIN е богат на ВСААs и глутамин, което го прави подходящ за консумация преди и след тренировка. Характерен е с несравнимо бързото усвояване от мускулнитe клетки. За разлика от суроватъчният протеин (78% – 85%) белтъчно съдържание, при 100% WHEY са запазени биологично активните белтъци. При неговото производство е направен малък компромис в замяна на високият процент белтъчини, но така той запазва почти всички биологично активни съставки в млякото (известно като най-добрият естествен източник на стимулатори на почти всички хормони в човешкото тяло в това число IGF-1 растежният хормон).

100% WHEY PROTEIN е предназначен за спортисти от всички  видове спорт които имат цел бързото усвояване на протеина и възстановяване на белтъчните загуби следствие интензивни и продължителни тренировки. Това е много добър избор за високо процентов протеин в периода за мускулната маса. Има подчертан антикатаболен ефект.
100% WHEY PROTEIN е супер ценен протеинов източник за всеки спортист. Не съдържа захар, сол, консерванти и оцветители.


33.44лв.

Начин на приемане

1 лъжица с връх (30 g) разтворена в течност се консумира 30 минути преди и още една веднага след тренировка или дозировката и времето за прием се съобразяват според конкретния случай.

Каква цел има

 За да се възтановява тялото бъро след натоварвания и да бъде максимално лесно усвоен. Много добър избор в периода за мускулна маса.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 67
Количество в опаковка 2000гр
Количестно на доза 29.85гр
Съставка Грамаж Процент
Натрий 120mg 0%
Общо Мазнини 2gr 0%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към 100% WHEY PROTEIN 500gr

Добави коментар
Суроватъчен протеин 100% WHEY PROTEIN 500gr не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на , моля свържете се с нас на 0879202042.