100% Whey Protein Vanilla

Продукт №: G005558
Код на производителя: api01

Протеинов продукт за покачване на мускулна маса

  • Марка: API
  • Вкус: Бисквита и Сметана, Ванилия, Шоколад, Ягода

100% Whey Protein е съставен от бързоусвоим суроватъчен протеин, който снабдява мускулите с необходимите вещества и ускорава процеса на нарастване на мускулната маса. 

Продуктът съдържа още верижно-разклонени аминокиселини (BCAA), които подпомагат увеличаване на енергийните нива и ускоряват процеса на възстановяване. Те помагат и за нарастването на мускулната маса и имат благоприятно влияние върху дейността на мозъка и имунната система. 
 
Продуктът подпомага поддържането на положителен азотен баланс в тялото, което е изключително полезно за нарастването на мускулната маса.

196.20лв.

Начин на приемане

Смесва се една лъжичка от продукта с 240 милилилитра от предпочитаната напитка и се разклаща добре. Приема се по една доза сутрин, преди и/или преди тренировка.

Каква цел има

  • За покачване на мускулна маса.
  • За ускоряване на възстановителния процес.
  • За по-голяма енергия.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 70
Количество в опаковка 2.270 кг.
Количестно на доза 0.03 кг.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 23 гр. 0%
Натрий 70 мг. 4%
Въглехидрати 4 гр. 1%
Захари 3 гр. 0%
Мазнини (наситени) 1.5 гр. 5%
Общо Мазнини 2 гр. 3%
Холестерол 60 мг. 20%

За BCAA (Разклонена верига) Виж всички 135 продуктa

ВСАА (Разклонена верига)-Те са градивен елемент на мускулната маса и размери. Метаболизмът им протича директно в мускулите, поради което BCAA могат да подобрят задържането на азот. По този начин организмът си спестява други групи аминокиселини,

Коментари към 100% Whey Protein Vanilla

Добави коментар
Протеинов продукт за покачване на мускулна маса 100% Whey Protein Vanilla не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други BCAA (Разклонена верига) на API, моля свържете се с нас на 0879202042.