2 Shredded

Продукт №: G005169
Код на производителя: BN003

Продукт за намаляване на теглото и изгаряне на мазнините

  • Марка:

2 Shredded ще загрее организма ти до такава степен, че ще усещаш как мазнините се топят пред очите ти. Част от активните вещества във формулата са натурални диуретици, които спомагат за изгарянето на излишните течности от тялото само за 72 часа. През това време, този уникален фетбърнър потиска чувството за глад и засилва метаболизма.

Активните съставки в 2 Shredded помгат за перфектната функция на щитовидната жлеза. Както се знае, щитовидната жлеза е „главен регулатор“ на метаболизма и играе ключова роля за нашето здраве. Освен йод за подпомагане функцията на щитовидната жлеза, комбинацфията залага на елементите хром и ванадий, които със сигурност поддържат ниски нива на кръвната захар.


91.84лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по една доза два пъти дневно.

Каква цел има

За горене на мазнини и понижаване на телесно тегло.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 120 капсули

За Изгаряне на мазнините Виж всички 343 продуктa

Добавките от тази категория стимулират и изграждат спортна и стройна фигура , например при диета или интензивни тренировки.Това се осъществява чрез стимулиране на обмяната на веществата, термогенезата, което води до по-голям разход на калории. Другият начин е чрез блокиране на натрупването на хранителни мазнини или излишни въглехидрати във вид на телесна мазнина. 

Коментари към 2 Shredded

Добави коментар
Продукт за намаляване на теглото и изгаряне на мазнините 2 Shredded не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Изгаряне на мазнините на , моля свържете се с нас на 0879202042.