3 CM - 90 капсули

Продукт №: G001742
Код на производителя: SC0340

Креатин за сила и енергия

Креатина е некалорична хранителна добавка с положителен ефект върху обема на мускулите. 3CM - три креатинови молекули химично свързани с 1 молекула малична киселина - снабдява тялото с енергия. С тази киселина креатина по-ефективно повишава АТФ нивата и енергията. След тренировка АТФ депата са изчерпани и е хубаво да са хипер-наситени с креатин и фосфати са попълване на АТФ.


25.05лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

3 капсули преди въглехидратно хранене. Зареждаща доза, в зависимост от вашето тегло - 2-4 капсули дневно преди хранене. Заредете за 1-2 седмици след това намалете приема до 1-2.

Каква цел има

За мощна сила и енергия по време на тренировка

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 3.00 капсули

За Комплексни креатини Виж всички 38 продуктa

Всвки един вид креатин изпълнява различна функция и има различна химична реакция, всеки един от тях се свързва по различен начин с клетките в тялото ни. Под комплексни креатини разбираме, че са съвкупност от всеки вид креатин за да стимулира максималния ефeкт от добавката креатин. Има различни видове креатин такива който задържат вода в клетките и такива които стимулират само енергийните нива в организма. Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ).

Коментари към 3 CM - 90 капсули

Добави коментар
Креатин за сила и енергия 3 CM - 90 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни креатини на SCITEC Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.