5 HTP-хидрокситриптофан 50 мг 60 филм каплети

Продукт №: G006532
Код на производителя: 5 htr

5-хидрокси L-триптофан Webber Naturals

5 HTP-хидрокситриптофан 50 мг 60 филм каплети е прекурсор на серотонина, важен химически за мозъка. Той е от полза при лечение на депресия, затлъстяване, безсъние, фибромиалгия, и мигрена. 5-HTP капсули са лесни за преглъщане и са с ентерично покритие, за да се намали възможния стомашен дискомфорт. 5-HTP е изолиран от семената на африканско растение (Griffonia simplicifolia). Ентеричното покритие на капсулите осигуряват освобождаване в тънките черва и свежда до минимум всички потенциални възможности за стомашен дискомфорт. Лесни за приемане капсули. Ценна хранителна добавка, която безопасно и ефективно повишава нивата на серотонин. Оптималните нива на серотонин в мозъка произвеждат успокояващ ефект върху хората, и те са по-фокусирани, отзивчиви.Не изпитват нужда от сладки и високи въглехидратни храни. Имат качествен сън, наспиват се добре и през деня се чувстват бодри, енергични и в настроение.

Предупрежденията на етикета:
Консултирайте се с лекар преди употреба, ако приемате карбидопа или лекарства / добавки със серотонинергична дейност (например, L-триптофан, SAMe, жълт кантарион, антидепресанти, болкоуспокояващи, кашлица и простудни лекарства, съдържащи декстрометорфан и анти-мигрена лекарства). Консултирайте се с лекар по време на употреба, ако се появят стомашно-чревни симптоми или ако симптомите продължават. Преустановете използването или се консултирате с лекар, ако се появят признаци на слабост, язви в устата, кожни промени или болка в корема, придружено от силна мускулна болка. Не използвайте, ако сте бременна или кърмите или ако имате синдром миалгия еозинофилия или склеродермия. При някои хора може да се наблюдава сънливост. Бъдете внимателни, ако работите с машини , шофирате моторно превозно средство или ако участвате в дейности, изискващи активна умствена дейност. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Всяка капсула съдържа:
L-5-хидрокситриптофан (Griffonia simplicifolia) (семена) 50 мг


24.00лв.

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към 5 HTP-хидрокситриптофан 50 мг 60 филм каплети

Добави коментар
5-хидрокси L-триптофан Webber Naturals 5 HTP-хидрокситриптофан 50 мг 60 филм каплети не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на Webber Naturals, моля свържете се с нас на 0879202042.