5-HTP 100mg - Time Release 45 tabs

Продукт №: G000964
Код на производителя: 5HTP001

Растителен продукт без химикали.

NATROL 5-HTP 100mg контролира апетита и повишава нивата на серотонин, който влияе на емоциите, апетита, поведението, мисълта и съня. 100% растителен продукт.


49.40лв.

Начин на приемане

Вземете една таблетка, до два пъти дневно, с храна. Да не се превишава препоръчваната доза.

Каква цел има

За фокус, концентрация и сила по време на тренировка

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 45
Количество в опаковка 45
Количестно на доза 1.00

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към 5-HTP 100mg - Time Release 45 tabs

Добави коментар
Растителен продукт без химикали. 5-HTP 100mg - Time Release 45 tabs не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.