5-HTP 120 Caps.

Продукт №: G002486
Код на производителя: 5753

5-хидрокситриптофан

5-HTP действа подобряващо на настроението и самочувствието, като намалява напрежението, отслабва апетита, увеличава времето за сън и има успокоително действие върху нервната система.

5-HTP (5-хидрокситриптофан) е изходно вещество, произвеждащо серотонин, който има пряко влияние върху човешкото поведение, настроение, апетит и сън. Серотонин (или хормонът на щастието) понижава симптомите на депресия, като съдейства за намаляване и на телесното тегло и помага в борбата с различни видове зависимости. 
 

5-HTP се синтезира в човешкия организъм чрез незаменимата аминолиселина триптофан, като след това попада в мозъка превръщайки се в серотонин. Недостигът на триптофан води до намалено производство на серотонин, което често води до депресия и завишен апетит. Естествената аминокиселина 5-HTP понижава апетита, редуцира депресивни симптоми и значително увеличава качеството на съня. 

73.92лв.

Начин на приемане

Приемат се от 1 до 3 капсули на гладно половин час преди лягане.  За контролиране на апетита, се приемат от 1 до 2 капсули половин час преди хранене. 

Каква цел има

 

Подпомага въстановителния процес

Увеличава чувството на благосъстояние

Намалява депресивните симптоми

Стимулира либидо и увеличава самочувствието

Намалява предменструалните симптоми

Подобрява качеството на съня

Понижава апетита

Отстранява умората

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 120
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към 5-HTP 120 Caps.

Добави коментар
5-хидрокситриптофан 5-HTP 120 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на Primaforce, моля свържете се с нас на 0879202042.