5-HTP 50 мг 90 капсули

Продукт №: G002659
Код на производителя: 14871

Петхидрокситриптофан

5-HTP е двойна формула за действие, коeто съчетава мощността на 5-HTP за насърчаване на балансирани нива на серотонин с L-Theanine да създадът дълбоко състояние на релаксация, без сънливост. Проучванията показват, че някои хора, страдащи от депресия може да имат по-ниски кръвни нива на В6, В12 и фолиева киселина. Тези важни витамини от група В са обект на проучване за тяхната роля в поддържането на емоционалното състояние и Natrol® ги е включил в този продукт за повече поожително настроение.


41,61 лв. 31.30лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула дневно с храна.

Каква цел има

За настроение, памет и концентрация.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Умора, стрес и памет Виж всички 56 продуктa

Стресът и умората са  ответни реакции, чрез които организмът се стреми да се адаптира към случващото се в живота ни.  При стрес, депресия, преумора и безсъние, паметта рязко се влушава. Добрата памет не е само въпрос на генетични заложби и тренинг. Тя може да се удължи, като доставяме необходимите хранителни вещества на мозъка, улесняващи работата на невроните.

Коментари към 5-HTP 50 мг 90 капсули

Добави коментар
Петхидрокситриптофан 5-HTP 50 мг 90 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Умора, стрес и памет на HAYA Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.