5-HTP 50mg x 90 caps.

Продукт №: G005039
Код на производителя: BIO-001

5-хидрокситриптофан

5-HTP (5-хидрокситриптофан) е изходно вещество, произвеждащо серотонин, който има пряко влияние върху човешкото поведение, настроение, апетит и сън. Серотонин (или хормонът на щастието) понижава симптомите на депресия, като съдейства за намаляване и на телесното тегло и помага в борбата с различни видове зависимости. 

 

5-HTP се синтезира в човешкия организъм чрез незаменимата аминолиселина триптофан, като след това попада в мозъка превръщайки се в серотонин. Недостигът на триптофан води до намалено производство на серотонин, което често води до депресия и завишен апетит. Естествената аминокиселина 5-HTP понижава апетита, редуцира депресивни симптоми и значително увеличава качеството на съня. 

55,66 лв. 33.60лв.

Начин на приемане

Приемат се от 1 до 3 капсули на гладно половин час преди лягане.  За контролиране на апетита, се приемат от 1 до 2 капсули половин час преди хранене. 

Каква цел има

 

Подпомага въстановителния процес

Увеличава чувството на благосъстояние

Намалява депресивните симптоми

Стимулира либидо и увеличава самочувствието

Намалява предменструалните симптоми

Подобрява качеството на съня

Понижава апетита

Отстранява умората

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 90 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към 5-HTP 50mg x 90 caps.

Добави коментар
5-хидрокситриптофан 5-HTP 50mg x 90 caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.