7-KETO 25mg - 60caps

Продукт №: G005040
Код на производителя: BIO-002

Хормон

Спомага при алергии, автоимунни смущения и астма.  Подпомага здравословната функция на сърдечносъдовата система. Усилва изгарянето на калории и топенето на мазнини, увеличава чистата мускулна маса.

 

7-Keto® DHEA е естествена форма на DHEA (дехидроепиандро-стерон). Това е универсален, патентован метаболит на DHEA, подпомагащ имунната система и паметта, без да се преобразува в половите хормони тестостерон или естроген.


43.47лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 1 таблетка дневно.

Каква цел има

Забавя процесите на стареене, повишава енергията и намалява умората. Покачва мускулна маса.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към 7-KETO 25mg - 60caps

Добави коментар
Хормон 7-KETO 25mg - 60caps не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.