90 % Milk & Egg 500 gr

Продукт №: G002809
Код на производителя: JK03

Млечно-яйчен протеин

  • Марка:

MILK & EGG PROTEIN e микрофилтриран млечно-яйчен протеин, осигуряващ по-бавен прилив на аминокиселини към мускулните клетки. Притежаващ висок коефициент по PDCAAS – 105. Характеризира сес подсилващ  мускулноизграждащ ефект, но по-малко антикатаболен в сравнение  с чисто суроватъчните протеини. Поддържа  дълго  време положителният азотен баланс, в периодите  без приемане на храна или добавки. Извънредно  подходящ за консумация вечер преди лягане. Препоръчва се в периодите при трупане на мускулна маса.


35.12лв.

Начин на приемане

За интензивно трениращи се препоръчва 1 доза (1 лъжица с връх) – 30g да се приема 3 пъти дневно смесена с вода, сок или мляко, като едната е задължително  вечер преди лягане.

Каква цел има

Изполва се в периоди на трупане на мускулна маса и е с много добър мускулно изграждащ ефект.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 17
Количество в опаковка 500gr
Количестно на доза 29.41gr
Съставка Грамаж Процент
Протеин 26.8gr 0%
Kалий 112mg 0%
Натрий 49mg 0%
Въглехидрати 2gr 0%
Мазнини (наситени) 0.5gr 0%
Общо Мазнини 1gr 0%

За Яйчни Протеини Виж всички 22 продуктa

Яйчен протеин на прах е богат на разклонена верига аминокиселини, които подпомагат синтеза на протеин и гарантират, че хранителните вещества, които се консумират през целия ден са напълно използвани от тялото.Яйчен протеин на прах, продължава да бъде най-доброто допълнение към предоставяне на пълен профил на незаменими аминокиселини, аминокиселини с разклонена верига и глутаминова киселина.

Коментари към 90 % Milk & Egg 500 gr

Добави коментар
Млечно-яйчен протеин 90 % Milk & Egg 500 gr не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Яйчни Протеини на , моля свържете се с нас на 0879202042.