99 Calorie Bar 24 x 32g.

Продукт №: G003465
Код на производителя: 11736

Плодов протеинов бар за покачване на мускулна маса

  • Марка:

99 Calorie Bar е съставен от млечен протеин и аминокиселини, които спомагат за увеличаването на мускулната и действат благоприятно на имунната система. Суроватъчния протеин дава възможност за бързо увеличаване на мускулатурата без риск за увеличаване на мазнините в организма. 

Формулата съдържа още глюкозен сироп, въглехидрат, който има свойството да се абсорбира бързо от тялото, което помага за ускоряването на протеиновия синтез и метаболизма. 

Продуктът е съставен и от екстракт от касис, който е мощен диуретик силно и намалява стомашни болки. Касисът действа благоприятно на сърдечно-съдовата система и регулира кръвообръщението. Той е силен антиоксидант и намалява холестеролното ниво. 

Тази протеинова вафла съдържа още ябълка, която снабдянва тялото с пектин, витамини и минерали. Пектинът помага за намаляване на телесната маса и забавя храносмилателните процеси и Ви предоставя чувството на ситост. на храносмилане и осигурява чувство на ситост. Той също има мощно антиоксидантно действие.
 
Продуктът съдържа е фибри, които помагат за намаляването на апетита, отделянето на вредните вещества от организма и предпазват от натрупването на мазнини. 

83.49лв.

Начин на приемане

Да се сонсумира 1 или 2 пъти на ден.

Каква цел има

  • Действа като мощен антиоксидант.
  • Спомага увеличаването на мускулната маса.
  • Ускорява метаболизма.
  • Предпазва от натрупване на излишни мазнини.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 24 x 32 гр.

За Протеинови десерти Виж всички 85 продуктa

В спортното хранене този тип барове се използват като междинни закуски или спешен източник на протеини и качествени калории в случаи на пропуснато хранене през деня. По макронутриентен състав различаваме високовъглехидратни, нисковъглехидратни, високо мазнинни-нисковъглехидратни и балансирани протеинови барове.

Коментари към 99 Calorie Bar 24 x 32g.

Добави коментар
Плодов протеинов бар за покачване на мускулна маса 99 Calorie Bar 24 x 32g. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеинови десерти на , моля свържете се с нас на 0879202042.