AAKG - 100 капсули

Продукт №: G001724
Код на производителя: SC0339

Аминокиселина в свободна форма

Аминокиселината Аргинин е силен азотен бустер: като прекурсор на азотния оксид, той разширява кръвоносните съдове, което води до по-добро напомпване.

ААКГ показва способност даповишава секрецията на инсулин и хормон на растежа, което води до засилен анаболен ефект. 


•    Стимулиране отделянето на растежен хормон!
•    Подобряване кръвоснабдяването към клетките!
•    Съдоразширяващо действие!
•    Подобряване на възстановяването!

Аминокиселината Аргинин в свободна форма алфа-кетоглутарат е една малко по-различна форма на аминокиселината l-аргинин, при която аргининът е химически свързан с алфа-кетоглутарат, който е ключов посредник за енергийния цикъл , а също и за метаболизма на аминокиселините. 


38.96лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 доза 4 капсули 30-45 мин. преди тренировка, на гладно. 

Каква цел има

Напомпване, нацепване и възстанповяване след тежки тренировки.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 25 дози
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 4.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Л-аргинин 3200 мг 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към AAKG - 100 капсули

Добави коментар
Аминокиселина в свободна форма AAKG - 100 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на SCITEC Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.