AAKG 1250 Extreme Mega 120 капсули

Продукт №: G001850
Код на производителя: OL-001

Лесно усвоим продукт за сила и издръжливост.

  • Марка:


AAKG Extreme под формата на лесно абсорбиращ се аргинин алфа кетоглутарат.

Аргинин е хранителна елемент, от която се образуват активни биологични съединения в организма , а именно агматин и азотен оксид. Те са важни за оформяне на фигурата , разработване на функционален капацитет и запазване на сексуалната активност. Аргининът позволява ефективното доставяне на  кръв, кислород и хратителсти съставки на мускулната тъкан , както и улесняване на растежа на мускулите, ерекцията и редуцира мастната тъкан.

Редица правилно контролирани клинични проучвания са доказали , че 2 грама аргинин, приеман от спортисти за период от пет седмици , води до значително увеличаване на силата и растеж на чиста мускулна маса , както и намаляване на мазнините и максмимално усвояване на протеинови продукти.


62.61лв.

Начин на приемане

2-3 дози дневно преди, след тренировка и преди сън.

Каква цел има

за изграждането на маса и издръжливост

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Л-аргинин 1250 mg 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към AAKG 1250 Extreme Mega 120 капсули

Добави коментар
Лесно усвоим продукт за сила и издръжливост. AAKG 1250 Extreme Mega 120 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.