AAKG Instantized 500 грама

Продукт №: G001916
Код на производителя: MP-002

Аминокиселина Аргинин

Смята се, че Arginine Alpha-Ketoglutarate е по-ефективен от обикновия Аргинин, тъй като увеличава нивата на азотен оксид за продължителен период, а не само временно. Той има свойството да подпомага покачването на качествена мускулна маса, да увеличава силата и издръжливостта. 


142.82лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 грама 3 пъти на ден.

Каква цел има

За мускулно напомпване.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 166 дози
Количество в опаковка 500 грама
Количестно на доза 3.01 грама
Съставка Грамаж Процент
Л-аргинин 3 гр 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към AAKG Instantized 500 грама

Добави коментар
Аминокиселина Аргинин AAKG Instantized 500 грама не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на MyProtein, моля свържете се с нас на 0879202042.