AAKG POWDER 250 гр

Продукт №: G000917
Код на производителя: PN1720

Aминокиселина в свободна форма

AAKG POWDER 250 гр е съединение на аминокиселината Аргинин с Алфа-Кетоглутарат. Аргининът е условно заменима аминокиселина като тя може да се синтезира в тялото при определени условия. Аргининът играе важна роля в редица процеси, сред които са нивата на азотния оксид, васкуларизацията, секретиране на хормон на растежа и сваляне на кръвното налягане. Аргининът има ниска усвояемост в човешкото тяло. За разлика от него, AAKG POWDER като съединение е близо 10 пъти по-потентен, отколкото аргинина като аминокиселина в свободна форма. Има изключително висока усвояемост в тялото, което го прави и далеч по-високоефективен продукт. Създава условия за по-добра васкуларизация и приток на кръв и други хранителни вещества в мускулатурата. Високите нива на азотен оксид стимулират мускулния растеж и плътността на мускулатурата. Освен това влияе директно върху покачването на силата и спортните резултати. Приеман преди лягане, той благоприятства за по-качествения сън и по-доброто възтановяване. Така директно влияе върху процесите за изграждане на мускулна маса и извайването на атлетично тяло. Чрез васкуларизацията, AAKG разширява доброкачествено кръвоносните съдове, което води до сваляне на високото кръвно налягане. Както аргининът, така и алфа-кетоглутаратът имат свойството да регулират умората и стреса, поради което се използват като срества срещу преумора и физическо изтощение. Това прави AAKG POWDER на Pure Nutrition добър избор не само за атлети, но за хора, които са подложени на висок стрес и уморително ежедневие.

Начин на употреба:

5 гр. - 30-60 минути преди тренировка, на гладно.


37.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Смесете 5 гр. прах във вода или сок и приемайте сутрин след ставане или 30 минути преди тренировка, на празен стомах.

Каква цел има

За покачване на мускулна маса и повишаване на собственото ниво на тестостерон

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50
Количество в опаковка 250 гр
Количестно на доза 5.00 гр
Съставка Грамаж Процент
Л-аргинин 5000 мг 0%

За Мултивитамини Виж всички 161 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма.Мултивитамините изпълняват различни функции в организма. Всяко едно от тези вещества изпълнява определени функции и има различни цели. Ако липсва само един от тези всички вещества от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали и мултивитамини. 

Коментари към AAKG POWDER 250 гр

Добави коментар
Aминокиселина в свободна форма AAKG POWDER 250 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Мултивитамини на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.