ACAI BERRY JUICE (100% Certified Organic) 473 мл

Продукт №: G005043
Код на производителя: BIO-005

Антиоксиданти

Acai е един от най-забележителните и хранителни плодове на, които има на земята. Плодовете на палмово дърво Acai съдържат значително голямо количество Витамин С и са незаменим източник на полифеноли, включително рутин, катехини и антоцианини. Всички тези съставки са много мощни антиоксиданти, които когато се комбинират заедно изграждат една много стабилна защита срещу свободни радикали и токсини, ключов фактор за забавяне на процесите на стареене.

 

Тези съставки също така подсилват в пъти имунната система, имат големи противовъзпалителни свойства чрез ясно показаният си модулиращ ефект върху производството на азотен оксид. Плодовете на палмово дърво Acai драстично подпомагат сърцето и кръвоносните съдове. BIOVEA използва само изсушения плод и замразена суровина, без каквито и да е консерванти и разтворители, за да се подсигури пълното запазване на съставките в суровината.


62,62 лв. 38.50лв.

Начин на приемане

1 доза два пъти дневно.

Каква цел има

За подсилване на организма, силен антиоксидант, подпомага отслабването

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 473 мл
Съставка Грамаж Процент
Протеин 1,5 g 0%
Акай бери 1000 мг 0%
Натрий 20 mg 0%
Захари 2 g 0%
Общо Калории 15 0%

За Acai Виж всички 12 продуктa

Acai-ът е мощен антиоксидант които спомага за предпазването на клетките в човешкия организъм.Акай подпомага противовъзпалителните процеси, възпалението е в основата на много хронични болести свързани и водещи до остаряване.Акай бери е растение, което съдържа висок процент фибри, витамин А и С, желязо, калций, флавоноиди, както и различни киселини (аспартанова, глутаминова и олеинова). Освен това той е и богат източник на протеини, омега-6 и -9 мастни киселини, които са известни със своята превантивна роля за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Коментари към ACAI BERRY JUICE (100% Certified Organic) 473 мл

Добави коментар
Антиоксиданти ACAI BERRY JUICE (100% Certified Organic) 473 мл не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Acai на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.