Total Acai Berry 20:1 Extract Natrol 30 капсули

Продукт №: G000970
Код на производителя: AKAI003

Растителен продукт с Акай.

NATROL AçaíBerry Weekend Cleanse 30 caps предоставят тристепенен прочистване метод, който минимизира  запекa и подуване на корема, помага за намаляване на токсините използващи антиоксидантна защита и подпомага за възстановяването на клетките,също така възстановява  приятелските бактерии опазване и укрепване на стомашно-чревния тракт.


34,10 лв. 10.95лв.

Начин на приемане

Приемат се две капсули на ден с храната. Да не се превишава препоръчваната доза

Каква цел има

За намаляване на теглото и като мощен антиоксидант.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 15
Количество в опаковка 30 caps
Количестно на доза 2.00 caps

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Total Acai Berry 20:1 Extract Natrol 30 капсули

Добави коментар
Растителен продукт с Акай. Total Acai Berry 20:1 Extract Natrol 30 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.