Ацетил-Л-карнитин 500 мг 60 капсули Nature's Way

Продукт №: G004687
Код на производителя: 15663

Естествен продукт за добра памет и концентрация

Ацетил-Л-карнитин 500 мг 60 капсули Nature's Way е модерна аминокиселина. Тя е най-лесно усвоимата форма на Карнитина. Ацетил Л-карнитин поддържа умствената дейност, концентрацията и фокуса, и подпомага функциите на нервната система. Nature’s Way е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света. Компанията предлага над 500 100 % натурални хранителни добавки от единични билки, растителни екстракти, витамини, минерали и специални продукти. Nature’s Way са първите, които използват двойно обезопасена капачка и рециклирани бутилки; Nature’s Way е първият производител на хранителни добавки, притежаващ модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (добри производствени практики).

Приложение:
Ацетил Л-Карнитин подпомага кръвообращението в мозъка, подобрява мисловната дейност, предпазва невроните от вредното действие на свободните радикали.

Забележки:
Внимание: Ако сте бременна, кърмеща или имате припадъци, се консултирайте с Вашия личен лекар, преди да започнете да приемате този продукт!

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула 2-4 пъти дневно.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Ацетил Л-Карнитин 500 mg 2 000 mg


Други съставки: капсула на растителна основа, целулоза, магнезиев стеарат.

Този продукт не съдържа: изкуствени съставки, царевица, лактоза, мляко, консерванти, соя, захар, пшеница, мая.


55,53 лв. 31.85лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула 2,3 пъти дневно.

Каква цел има

Придава кръвообръщението и мозъчната дейност.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 500 мг. 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Ацетил-Л-карнитин 500 мг 60 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за добра памет и концентрация Ацетил-Л-карнитин 500 мг 60 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.