Acetyl L-Carnitine 90 Caps.

Продукт №: G002613
Код на производителя: 1610

Ацетил-Л-Карнитин

Acetyl L-Carnitine е едно от най-добрите  допълнения към твоя тренировъчен режим. Този мощен фет бърнър стимулира изгарянето на излишните мазнини, подобрява концентрацията и мисленето и спокойно може да се нарече „храна за мозъка”. Добавката има силно изразено антиоксидантно действие.

Acetyl L-Carnitine (Alcar) съдържа ацетилирана форма на L-карнитин. Това е най-новата и най-ефективна формула. Тя помага на тялото да изгаря мазнините по време на тренировка и да ги преобразува в полезна енергия. 

Acetyl L-Carnitine подпомага мозъчната дейност и наподобява действието на невротрансмитер. В ацетилираната си форма, L-карнитин лесно преминава кръвно-мозъчната бариера, за да предотврати спад в нивата на тестостерона след тренировка. Освен всичко това добавката подобрява мозъчната дейност, увеличава фокуса и концентрацията и стимулира мисленето. Формулата подобрява съня и насърчава възстановителните процеси. Поради тази причина се препоръчва прием на продукта в нетренировъчни дни, преди лягане.
 
Acetyl L-Carnitine притежава силно изразено антикатаболно действие - потиска разграждането на протеин и предпазва тялото от загуба на мускулна тъкан.

62.18лв.

Начин на приемане

Приемат се по 1 или 2 капсули дневно по време на хранене.

Каква цел има

  • Изгаряне на мазнините
  • Мозъчната дейност
  • Енергията и издръжливостта
  • Фокуса и концентрация
  • Добро настроение
  • Антиоксидант

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 90
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 500 мг. 0%
Витамин B1 (Тиамин) 25 мг. 1625%

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към Acetyl L-Carnitine 90 Caps.

Добави коментар
Ацетил-Л-Карнитин Acetyl L-Carnitine 90 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на Dymatize Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.