Acetyl Л-Карнитин 500 мг 50 капсули Now Foods

Продукт №: G002006
Код на производителя: 0076

Продукт за изгаряне на мазнини - Acetyl L-Carnitine

Acetyl Л-Карнитин 500 мг 50 капсули Now Foods е производна съставка на Л-Карнитин, чиято роля в тялото е да участва в метаболизма на въглехидратите и протеините, както и транспортиране на мазнини към митохондриите.Acetyl L-Carnitine се превръща в едно от най-изследваните съединения, поради свойствата си да забавя стареенето, особено по отношение дегенерацията на мозъка и нервната система. Ежедневен прием на Acetyl L-Carnitine като добавка към хранителния режим, значително намалява развитието на болестта на Алцхаймер. Acetyl L-Carnitine спомага за облекчаване на депресивни състояния, както и други психични растройства. Acetyl L-Carnitine ограничава и намалява пораженията от т.н. ”кислороден глад”, усилва функцията на имунната система, стимулира антиоксидантните свойства на определени ензими, предпазва мембраните, забавя мозъчното стареене, спомага за предотвратяването на нервни заболявания свързани с диабет и ишиас, модулира хормоналните промени, породени от физически стрес, увеличава ефекта от действието на разклонените аминокиселини.

Начин на употреба: Една доза 30-60 минути преди тренировка. Вечер преди лягане. Сутрин на гладно.


66,79 лв. 48.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 3 капсули на ден като едната капсула я вземете сутрин след ставане.

Каква цел има

За намаляване на теглото и топене на мазнини. Сърдечен стимулатор.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 33 дози
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 3.03 капсули

За Антицелулит Виж всички 11 продуктa

Антицелулит- продукти за премахване на целулита и мазнините от тялото.

Появата на целулита зависи от генетични, хранителни и хормонални фактори както и от такива, които са свързани с кръвообращението. Големият проблем е, че портокаловата кожа се образува много бързо и  за съжаление една обикновена диета не е достатъчна да бъде премахнат, защото адипозните клетки, натрупани по седалището, са „подсигурени" със специални рецептори, които блокират топенето на калориите. 

Коментари към Acetyl Л-Карнитин 500 мг 50 капсули Now Foods

Добави коментар
Продукт за изгаряне на мазнини - Acetyl L-Carnitine Acetyl Л-Карнитин 500 мг 50 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антицелулит на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.