Acetyl-L-Carnitine 100 гр

Продукт №: G002380
Код на производителя: 15511

Л-Карнитин

BULK POWDERS Acetyl L-Carnitine е едно от най-добрите  допълнения към твоя тренировъчен режим. Този мощен фет бърнър стимулира изгарянето на излишните мазнини, подобрява концентрацията и мисленето и спокойно може да се нарече „храна за мозъка”. Добавката има силно изразено антиоксидантно действие.

BULK POWDERS Acetyl L-Carnitine (Alcar) съдържа ацетилирана форма на L-карнитин. Това е най-новата и най-ефективна формула. Тя помага на тялото да изгаря мазнините по време на тренировка и да ги преобразува в полезна енергия. 

BULK POWDERS Acetyl L-Carnitine подпомага мозъчната дейност и наподобява действието на невротрансмитер. В ацетилираната си форма, L-карнитин лесно преминава кръвно-мозъчната бариера, за да предотврати спад в нивата на тестостерона след тренировка. Освен всичко това добавката подобрява мозъчната дейност, увеличава фокуса и концентрацията и стимулира мисленето. Формулата подобрява съня и насърчава възстановителните процеси. Поради тази причина се препоръчва прием на продукта в нетренировъчни дни, преди лягане.
 
BULK POWDERS Acetyl L-Carnitine притежава силно изразено антикатаболно действие - потиска разграждането на протеин и предпазва тялото от загуба на мускулна тъкан.

48,73 лв. 36.25лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием: Смесете една мерителна лъжица в около 50 мл. вода и приемайте 2 - 3 пъти дневно.

Каква цел има

Изгаряне на мазнините,Мозъчната дейност,Енергията и издръжливостта,Фокуса и концентрация,Добро настроение,

Антиоксидант

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 гр

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към Acetyl-L-Carnitine 100 гр

Добави коментар
Л-Карнитин Acetyl-L-Carnitine 100 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.