Мега Ацидофилус 90 капс

Продукт №: G004851
Код на производителя: 21866

Храносмилателни капсули

  • Марка: GNC

Повечето ацидофилус продукти са с голям брой пробиотици, но техните капсули и таблетки просто не позволяват живите бактерии да оцелеят на естествено киселинни и тежки условия в храносмилателната система. Chewable Acidophilus е патентована смес пробиотик, който е уникално защитени от усъвършенствана тройна обвивка, която се разтваря само при достигане на местоназначението си. Външния слой на перлите осигурява срок на разтворимост, средения слой е устойчив на тежките стомашни киселини и вътрешния слой се разтваря в чревния тракт. 

 

Този продукт не съдържа мая, пшеница, царевица, мляко, яйца, соя, глутени, изкуствени оцветители и аромати, или добавяне на захар, нишесте, или консерванти.


40,22 лв. 27.80лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 1 таб;летка на ден.

Каква цел има

За по-добро храносмилане.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Пробиотици Виж всички 30 продуктa

Повечето учени дефинират пробиотиците като „живи микробни хранителни добавки, които влияят полезно и благотворно на човека, подобрявайки и оздравявайки вътрешния микробен баланс“. Въздействието на пробиотичните бактерии е изключително трудно да се обясни само чрез сега известните научни данни и наблюдения, вземайки под внимание наличието на милиарди бактерии в бактериалната екосистема на човека. Независимо от това, тяхното влияние върху човешката физиология е огромно и продължава да бъде обект на все повече наблюдения и нови научни факти.Най често срещаните пробиотоци са Ацидофилус и Бифидус.Те са приятелски бактерии, които подобряват жизнеността и трябва да съставляват 98% от чревната флора на здравите хора. Те заедно са необходими за постигане на оптимално здраве на храносмилателния тракт, за укрепване на черния дроб и кръвта и за повишаване на естествените ни защитни сили.

Коментари към Мега Ацидофилус 90 капс

Добави коментар
Храносмилателни капсули Мега Ацидофилус 90 капс не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Пробиотици на GNC, моля свържете се с нас на 0879202042.