Advanced 40+ Acidophilus 60 Caps.

Продукт №: G004187
Код на производителя: 644

Витамини и минерали

  • Марка:

Подсигурява полезни микроорганизми, комбинирани да не загиват от стомашната киселинност. Те обхващат долните отдели на храносмилателната система като допринасят за поддържането в човешкия организъм на здравословна чревна флора. Тя може да е около килограм от добри бактерии, които се хранят с несмляни фибри и така осигуряват енергия (за клетките по обвивката на стомашно-чревния тракт [СЧТ]), елементи за имунната система и здравословна среда в червата.Лактобацилните бактерии разграждат белтъчините, мазнините и лактозата (захарта от млечните продукти) от яденето. Последното ще е много полезно за хора с липса на ензима лактаза и като резултат страдащи от лактозна непоносимост.


50.09лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по една,две капсули дневно.

Каква цел има

За укрепване на имунната система и здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Advanced 40+ Acidophilus 60 Caps.

Добави коментар
Витамини и минерали Advanced 40+ Acidophilus 60 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на , моля свържете се с нас на 0879202042.