Advanced Acidophilus Plus 60 Caps.

Продукт №: G004483
Код на производителя: 645

Витамини и минерали

  • Марка:

Осигурява важни микроорганизми, комбинирани да не загиват от стомашната киселинност. Те обитават долните отдели на храносмилателната системакато подпомагат за поддържането в човешкото тяло на здравословна чревна флора (микроорганизми). Тя може да е около половин  килограм от коректни бактерии, които се хранят с несмилаеми фибри и така осигуряват енергия (за клетките по обвивката на стомашно-чревния тракт [СЧТ]), елементи за имунната система и здравословна среда в червата.
Лактобацилните бактерии разтварят протеините, мазнините и лактозата (захарта от млечните продукти) от храната. Последното може да е важно за хора с липса на ензима лактаза и като резултат страдащи от лактозна непоносимост.


34.79лв.
Поръчай на:

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по една,две капсули дневно.

Каква цел има

За пълноценен и здравословен начин на живот.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Advanced Acidophilus Plus 60 Caps.

Добави коментар
Витамини и минерали Advanced Acidophilus Plus 60 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на , моля свържете се с нас на 0879202042.