Advanced Joint Support 120 Caps.

Продукт №: G004373
Код на производителя: 16245

Формула за укрепване на ставите

  • Марка:

Комбинацията от витамини, минерали и хранителни добавки активно помага за възстановяването на подвижността на ставите, зареждайки Ви с енергия.

Добавените екстракти от женшен и астрагалус спомагат дза увеличаване на тонуса и ускорява процеса на синтезиране на аминокиселини, глюкоза и витамини, като по този начин възвръща гликогенните нива в мускулите.

Комбинираните екстракти от женшен и сладък кестен пък помагат за увеличаване на издръжливостта и физическите способности, като в същото време доставят необподимото количество кислород в тъканите.

Глюкозаминовия сулфат е изключително важна съставка, каято е полезна за укрепване на ставите и хрущялите и осигуряване на възможност за повече сила и движение.

Екстрактите от босвелия серата и куркума са важни за прекратяването на възпалителните процеси, като помагат и за тъканното възстановяване.


108.54лв.

Начин на приемане

Приемат се по 3 капсули 2 дневно с храна.

Каква цел има

  • За заздравяване на ставите и хрущялите.
  • За повече комфорт и звижение.
  • За тонизиране на тялото.
  • За бързо възстановяване след натоварващи тренировки.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 100 мг. 167%
Витамин D 100 IU 25%
Цинк 7.5 мг. 50%

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към Advanced Joint Support 120 Caps.

Добави коментар
Формула за укрепване на ставите Advanced Joint Support 120 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на , моля свържете се с нас на 0879202042.