Advanced Multi-Billion Dophilus 60 Caps.

Продукт №: G004503
Код на производителя: 646

Витамини и минерали

  • Марка:

Микроорганизмите в този продукт, обитават долните места на храносмилателната система  като помагат за поддържането в човешкото тяло на здравословна чревна флора (микроорганизми). Тя може да е около 1/2 килограм от полезни бактерии, които се хранят с неразградени фибри и така осигуряват енергия (за клетките по обвивката на стомашно-чревния тракт [СЧТ]), елементи за имунната система и здравословна среда в червата.Лактобацилните бактерии разделят протеините, мазнините и лактозата (захарта от млечните продукти) от храната. Това може да е полезно за хора с недостатък на ензима лактаза и като резултат страдащи от лактозна непоносимост.


86.27лв.
Поръчай на:

Подходящо за

Начин на приемане

Консумирайте по една,две таблетки дневно заедо с хранене.

Каква цел има

За укрепване на имунната система и здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Advanced Multi-Billion Dophilus 60 Caps.

Добави коментар
Витамини и минерали Advanced Multi-Billion Dophilus 60 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на , моля свържете се с нас на 0879202042.