Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release 60 tabs

Продукт №: G000990
Код на производителя: ASM001

Спокоен сън при стрес и умора

NATROL Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release 60 tabs е сънотворна таблетка с два слоя, която отделя мелатонин. Външният се разтваря бързо, за да заспите по-бързо, а вътрешния слой се освобождава бавно, за да останете по-дълго време заспали.


35.49лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приема се една таблетка 20 мин. преди лягане.

Каква цел има

За подобряване на съня, при стрес и умора.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 tabs
Количество в опаковка 60 tabs
Количестно на доза 1.00 tabs
Съставка Грамаж Процент
Витамин B6 (Пиродоксин) 10 mg 500%

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release 60 tabs

Добави коментар
Спокоен сън при стрес и умора Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release 60 tabs не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.