AFRICAN MANGO 150mg 60 caps.

Продукт №: G005045
Код на производителя: BIO-007

Африканско Манго

Според скорошно изследване, публикувано в сп. Lipids in Health and Disease, африканското манго е много ефективно средство за отслабване и понижаване на телесните мазнини. Също така успешно се консумира и за поддържане на здравословното състояние на сърдечносъдовата система. Различни изследвания са доказали и положителния му ефект върху либидото. Съдържа патентован екстракт от семена на манго IGOB 131, стандартизиран до 7% (10.5 mg) албумини.


33,61 лв. 18.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по една капсула два пъти дневно.

Каква цел има

За намаляване на телесното тегло.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към AFRICAN MANGO 150mg 60 caps.

Добави коментар
Африканско Манго AFRICAN MANGO 150mg 60 caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.