Акай 500 мг 100 капсули Now Foods

Продукт №: G001371
Код на производителя: 3355

Антиоксидант - Acai

Акай 500 мг 100 капсули Now Foods са едни от най-забележителните и хранителни плодове на земята. Плодовете на палмово дърво Акай съдържат значително количество Витамин С и са изключителен източник на полифеноли, включително рутин, катехини и антоцианини. Всички тези съставки са мощни антиоксиданти, които когато се комбинират заедно изграждат стабилна защита срещу свободни радикали и токсини, ключов фактор за забавяне процесите на стареене. Тези съставки също така подсилват имунната система, имат силни противовъзпалителни свойства чрез ясно изразения си модулиращ ефект върху производството на азотен оксид. Плодовете на палмово дърво Acai значително подпомагат сърцето и кръвоносните съдове. NOW използва само изсушена и замразена суровина, без консерванти и разтворители, за да се подсигури запазването на съставките в суровината. Универсалните ползи на Акай върху човешкото тяло са причина плодовете на тази палма да бъдат наречени „супер храна”.

Начин на употреба:

1 доза веднъж дневно.


72,36 лв. 52.00лв.

Начин на приемане

1 доза два пъти дневно.

Каква цел има

За подсилване на организма, силен антиоксидант, подпомага отслабването

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Протеин 1,5 g 0%
Натрий 20 mg 0%
Захари 2 g 0%
Общо Калории 15 0%

За Acai Виж всички 12 продуктa

Acai-ът е мощен антиоксидант които спомага за предпазването на клетките в човешкия организъм.Акай подпомага противовъзпалителните процеси, възпалението е в основата на много хронични болести свързани и водещи до остаряване.Акай бери е растение, което съдържа висок процент фибри, витамин А и С, желязо, калций, флавоноиди, както и различни киселини (аспартанова, глутаминова и олеинова). Освен това той е и богат източник на протеини, омега-6 и -9 мастни киселини, които са известни със своята превантивна роля за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Коментари към Акай 500 мг 100 капсули Now Foods

Добави коментар
Антиоксидант - Acai Акай 500 мг 100 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Acai на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.