АКАЙ БЕРИ 540 MG 60 КАПСУЛИ

Продукт №: G005203
Код на производителя: NF - 22

Имуностимулатор

Акай, по-известен като Акай Бери, е малък кръгъл, черно-лилав плод с костилка, подобен на външен вид, но по-малък от зърната на черно грозде. Расте на палмови дървета, които са разпространени в Централна и Южна Америка. Акай палмите са високи до 15-30 м, с листа достигащи до 3 м дължина. Растат най-вече в блатисти местности. Индианците от амазонските джунгли от векове го използват като енерго- и имуностимулиращо допълнение към храненето си. Плодовете на Акай съдържат много фибри, витаминт А и С, желязо, калций, флавоноиди, аспартанова, глутаминова и олеинова киселина. Те са и богат източник на протеини, омега-6 и -9 мастни киселини, които са известни със своята превантивна роля за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система. Акай съдържа и голямо количество антоцианини, които също са мощни антиоксиданти и са изключително полезни за доброто здравословно състояние на организма. Екстрактът отАкай бери е стандартизиран до 10% полифеноли и други хранителни вещества. Акай бери притежава изключително висока стойност в ORAC скалата – това означава, че антиоксидантите свойства на Акай са изключително високи. Известно е, че антиоксидантната активност на Акай е 30 пъти по-висока от тази на червеното вино. Nature’s Way е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света. Компанията предлага над 500 100 % натурални хранителни добавки от единични билки, растителни екстракти, витамини, минерали и специални продукти.


49.16лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

По 2 капсули 1-2 пъти дневно.

Каква цел има

Премиум продукт, стандартизиран до 10% полифеноли (силни растителни антиоксиданти). Плодовете на акай са с най-високи ORAC стойности (капацитет за абсорбиране на кислородни радикали) и съдържат 30 пъти повече антиоксидантна активност, в сравнение с червеното вино. Супер храна. Силен антиоксидант, богат на протеин и аминокиселини. Мощен имуностимулатор. Съдейства за подобряване на метаболизма и намаляване на телесните мазнини. Поддържа функциите на стомашно-чревния тракт. Регулира нивата на холестерола и кръвната захар. Подпомага кръвообръщението. Изключително подходящ за здравословно отслабване без йо-йо ефект.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Акай бери 500mg 0%
Витамин C 7.5mg 0%

За Acai Виж всички 12 продуктa

Acai-ът е мощен антиоксидант които спомага за предпазването на клетките в човешкия организъм.Акай подпомага противовъзпалителните процеси, възпалението е в основата на много хронични болести свързани и водещи до остаряване.Акай бери е растение, което съдържа висок процент фибри, витамин А и С, желязо, калций, флавоноиди, както и различни киселини (аспартанова, глутаминова и олеинова). Освен това той е и богат източник на протеини, омега-6 и -9 мастни киселини, които са известни със своята превантивна роля за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Коментари към АКАЙ БЕРИ 540 MG 60 КАПСУЛИ

Добави коментар
Имуностимулатор АКАЙ БЕРИ 540 MG 60 КАПСУЛИ не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Acai на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.