Активен комплекс за намаляване на теглото 473 мл Calivita

Продукт №: G005159
Код на производителя: CV0123

TrimeX WVS - Течна формула за отслабване

Активен комплекс за намаляване на теглото 473 мл Calivita е течен препарат, допълващ режима за отслабване. Той съдържа аминокиселинен комплекс, патентована антиоксидантна смес и хром, спомагащи за постигане и поддържане на идеално тегло. Аминокиселините защитават мускулите от загуба на мускулна маса и допринасят за тяхното развитие. Силните антиоксиданти от патентованата смес подкрепят организма, а ХЦК, извлечена от Garcinia cambogia, пречи на консумираните хранителни вещества да се трансформират в мазнини. Вие също ще го постигнете с помощта на активен стил на живот, подходяща диета и TrimeX.

Препоръчва се:

  • на онези, които търсят естествена подкрепа за спазване на диета за отслабване, като допълнение към активния и здравословен стил на живот и хранене,
  • за стимулиране на обмяната на веществата,
  • за по-лесно постигане на промяна в стила на живот.

Активните съставки, съдържащи се в продукта, оказват върху организма тройно действие: спомагат за намаляване на телесното тегло, служат като храна на мускулите и са необходими за запазване на здравето.

Дозировка:
1 супена лъжица преди лягане, 3 часа след последното хранене.

Съдържание:
2 мг - Манган
120 µg - Хром
3 мг - Протеин
500 мг - Патентована смес


154,58 лв. 87.60лв.

Начин на приемане

1 супена лъжица преди лягане, 3 часа след последното хранене.

Каква цел има

Помага за намаляване на наднорменото тегло и е необходим за запазване на здравето

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 32
Количество в опаковка 473
Количестно на доза 14.78
Съставка Грамаж Процент
Протеин 3 мг 0%
Манган 2 мг 0%
Хром 120 мкг 0%

За Изгаряне на мазнините Виж всички 343 продуктa

Добавките от тази категория стимулират и изграждат спортна и стройна фигура , например при диета или интензивни тренировки.Това се осъществява чрез стимулиране на обмяната на веществата, термогенезата, което води до по-голям разход на калории. Другият начин е чрез блокиране на натрупването на хранителни мазнини или излишни въглехидрати във вид на телесна мазнина. 

Коментари към Активен комплекс за намаляване на теглото 473 мл Calivita

Добави коментар
TrimeX WVS - Течна формула за отслабване Активен комплекс за намаляване на теглото 473 мл Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Изгаряне на мазнините на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.